Wellness- és rendezvényrészleggel bővült a veszprémi Oliva, wellness hotel, wellness szálloda, wellness hétvége, wellness hotelek, wellness akció, wellness hírek, wellness hotelek, wellness szállodák, wellness kedvezmények, wellness hírlevél, wellness életmód, wellness aktuális
 

Wellness - infok

Wellness hírek, hotelekről

 
Főoldal

Szállodák

Wellness Akciók

Hírlevél

Wellness Hírek

Wellness Magazin

 

Wellness- és rendezvényrészleggel bővült a veszprémi Oliva

Wellness- és rendezvényrészleggel, új hotel szárnnyal bővülve várja vendégeit az Oliva Veszprémben. A 150 millió forintos beruházást, amelyet az Európai Unió 48 millióval támogatott, március végén adták át - írja a Napló.

 

A több alkalommal is a 100 legjobb hazai étterem, egyszer pedig a10 legjobb vidéki étterem közé beválasztott Oliva Étterem és Grillkert nem pusztán egy kiváló étterem.
A gasztronómia mellett már 12 éve mediterrán hangulatú, barátságos, családias panzió is működik 11 szobával. Ez a szolgáltatás bővült most 2 apartmannal, 7 négycsillagos színvonalú szobával, egy 45 fős rendezvényteremmel és egy megkapó hangulatú wellness részleggel.
Utóbbi masszázst, szaunát, élményzuhanyt és egy tetőteraszra épített pergolás jakuzzit, valamint relaxrészt tartalmaz. Az Oliva a fejlesztéssel 20 lakóegységes, akár 50 főt is magas színvonalon elszállásolni képes komplexummá vált Veszprém történelmi belvárosának kellős közepén.


A bővítéssel az Oliva elsősorban a vállalati vendégkört célozza, tréningek és társasági rendezvények felé nyitja ki gyönyörű, fából készített kapuit, mediterrán hangulatú teraszait és pációit.
E rendezvények számára az új szárny exkluzívan, zárt körben is igénybe vehető, wellness használattal, valamint az Oliva éttermének és bárjának all inclusive használatával.

 

 

Forrás. Napló


_________________________________________________________________

wellness E-DRIVE Kft. info@wellness-infok.hu Mobil: 06 20 210 5835 wellness